Menu Close

Om Husdjur

Hej,

Jag har hört att vi ha problem nyligen med husdjur i Uppsala. Jag skriver att utrycka vad jag tänker på det. Jag tycker att det är fel att förbjuda alla husdjur absolut eftersom husdjur är mycket viktiga till människor, men några är verkligen farliga eller har sjukdomar så vi borde inte ha som husdjur.

Husdjur kan vara kompisar med människor, särskilt för de gamla och barn. Det gamla folket kan känner sig ensamt och husdjur skulle hjälpa mycket. Husdjur är också ganska bra följeslagare till barn. De hjälper barn växa upp och lära sig kärlek. Det är dock olämpligt att man får ha alla djur som deras husdjur, exempelvis ormar, björnar och vissa stora hundar. De är farliga och kan skada människor lätt, helst barn. De måste vara fria i naturen och stanna borta från människor. Om de stannar kvar i staden blir de det riktiga problemet.

Alla personer måste hålla ett öga på sina husdjur. Husdjur borde inte irritera de andra på gatan eller i huset. Det är säkert att ägarna till husdjur är ansvarsfulla men så är andra. Vi borde inte försoka att skada andras husdjur. Det borde också finnas en särskild avdelning som ta hand om husdjur så husdjuren är trygga och friska.

I vårt hus har vi många fiskar som våra husdjur. Jag tycker att fiskarna ser fina ut. Mina föräldrar älskar dem också. Mina farföräldrar ha två katter. De ser dem som sina vänner. Jag tycker att smådjur är ju perfekta husdjur och vi ska ha aldrig problem med dem.

Jag förstår att det är ett svårt problem att behandla. Vi behöver tänka på många saker. Men hoppas att ni ska lösa det bra. Lycka till!

Hälsningar,

Yan

Leave a Reply