Menu Close

Min Förra Sommar

Hej, Jag heter Yan och jag har precis avslutat min masterprogram Språkteknologi. Jag ska borja min doktorand studien snart. Jag var ändå en master student när jag var på utbyte förra år.

Jag var i Barcelona, Spanien och jobbade med en resebyrå som heter Stoke Travel/Barcelona Vibes. Jag jobbade från och med juni till september. Mitt jobb är underhålla deras hemsidor och SEO-arbete.

Då var jag lite trött på skolan och hade ingenting att göra i sommaren. Jag ville prova ett annat liv. Jag ville också förbättra min spanska.

Jag har träffat många snygga människor och fått veta mer om spansk kultur. Jag har lärt mig mycket av mina kollegor. Nu kan jag bygga och underhålla en hemsida ensam. Jag kan prata spanka bättre även vi använde engelska på jobbet. Det viktigaste är praktiken gav mig erfarenheter som vi aldrig skulle ha i skolan.

Många mina svenska kompisar tycker att sommaren är lite tråkigt i Uppsala. Jag är säker på att du ska ha en fantastik sommar i utomlander. Barcelona är säkert mer intressant än Uppsala. Det finns många saker att göra där, futbol, god mat, strand, musick, etc. Vi borjade jobba på 11:00 och slutade på 18:30 varje dag. Jobbet var inte stressade. Vi hade även öl på kontoret. Alla mina kollegor är vänliga. Vi drack och festade mycket tillsammans. Jag hade en perfekt sommar där. Om du har fler frågor, skicka mig ett meddelande! 😀

Leave a Reply