Menu Close

Konstig Tjej på Bussen

Idag träffade jag en konstig tjej på bussen. Efter hade jag middag med min vän Ghidi, det borjade regna. Jag var inte glad för jag ville åka hem snabbt. Jag beslutade att ta bussen. Det fanns inte många människor på bussen.

Vid hållplatsen Stadhuset fick två svenska tjejer på bussen. De såg väldigt glada ut och pratade med varandra mycket högt. Jag tittade på dem i fyra eller fem sekunder och tänkt på att kanske det var inte så lämpligt att prata så högt på offentliga plaster. Bussen gick och de forsatte prata. Jag tittade på dem inte mer.
girls-on-bus
Plötsligt slutade dem prata och en av dem vävt och log till me. Hon pekade på sätet bredvid henne som hon ville mig att sätta mig på det. Jag var förvanad för vi hade inte träffas. Kanske hade vi men jag var säker på att vi hade inte. Det är konstigt! Ber svenska tjejer framling att sätta sig med dem på bussen? Nej, jag tror inte det! Hon log och pekade på sätet igen men sa ingenting.

Gjorde jag vad hon ville? Naturligtvis inte! Jag är blyg och inte bra på prata med tjejer. Jag bara log tillbaka. Hon är snygg men jag visste inte vad hon ville. Men jag är säker på att något konstigt hade hände på hennes idag.

Leave a Reply